Erinäisten tietoteknisten ongelmien vuoksi en ole päässyt blogia päivittämään. Punnistus- ja mittauspäivä oli kuitenkin keskiviikkona ja tulokset ovat tässä:

Paino 54,2kg
Vatsanympärys 84cm


Viikossa paino tipahtanut 700g ja vatsalta hävinnyt sentin verran ihraa. Tulokseen pitäisi kai olla ihan tyytyväinen, mutta vähän harmittaa kun en ole saannut liikuntaa lisättyä. Pienet lapset ja miehellä pitkät työpäivät ei ole paras mahdollinen yhdistelmä, harrastamaan pääsisin vain aikaisin aamulla tai myöhään illalla. Hyötyliikuntaa vaunulenkkien muodossa tulee onneksi päivittäin.

Kaikenkaikkiaan kolmessa viikossa olen laihtunut 3,5kg mikä on ihan hienosti sekin. Tavoitteeni mahtua ensi kesänä "omiin" kesävaatteisiin on ihan mahdollinen saavuttaa. Viime talvena ostamani ulkoilupuvun housut ovat jo nyt vyötäröltä löysät. Pitäisi hankkia uudet, vaan jos vielä vyötärö kapenee, niin menee nekin vaihtoon.

Ihana on ollut huomata, että minulla on ihan oikeasti olemassa vyötärö. Vaatteetkin näyttävät paremmilta ylläni kun vatsanseutu ei ole tasapaksu makkara.