Päätin lopettaa yksittäisten ruokapäiväkirjojen pitämisen ainakin toistaiseksi, koska aikani ei riitä kirjaamaan ylös kaikkea syömääni. Ruokavalio pysyy toistaiseksi samanlaisena kuin tähänkin saakka, koska tulokset ovat niin positiivisiä. Ruisleipää alan lisäämään aamuihin viikon tai kahden päästä, samoin varmaan muitakin viljatuotteita vehnää lukuunottamatta pienissä määrin. Hedelmiä ja kasviksia voisi alkaa myös syömään monipuolisemmin.

Aamiaiseksi syön jotain näistä
  • pekoni+kananmuna
  • turkkilainen maustamaton jugurtti ja hieman sokeroimatonta manskkakeittoa
  • "karppileipää" ja juustoa tai broileri- ja kalkkunaleikkeet
Lisäksi saatan ottaa aamiaisella
  • omenaa
  • greippiä
  • palan kurkkua ja tomaattia tai paprikaa
  • pähkinöitä
Lounas ja päivällinen koostuvat lähinnä
  • broilerin filepaloja sellaisenaan tai kermakastikkeessa
  • broilerin rintapala
  • kalkkunafilettä
  • kirjolohta uunissa
  • savukalaa
  • kirjolohisuikaleita kermakastikkeessa
  • jauheliharuokia (lihapullat, mureke, laatikkoruoat)

Ja lisäkkeenä
  • feta- tai raejuustoa
  • kermaviilikastikeet
  • salaattia, tomaattia, kurkkua
  • paprikaa
  • paistettuna/vokattuna sipulia, kesäkurpistaa, munakoisoa, herkkusieniä

Makua antamaan ruoan ja salaatin sekaan
  • pinjansiemeniä
  • auringonkukansiemeniä
  • pähkinöitä
  • aurinkokuivattuja tomaatteja
  • marinoituja valkosipuleita
  • oliiveja
  • viinietikka-oliiviöljykastike salaatille
  • tuoreita yrttejä

Naposteluun edellisen listan lisäksi myös erilaisia juustoja. Muihin karppiherkkuihin en ole vielä tutustunut, esim prosenttisuklaata en ole ostanut. Seurustelujuomaksi minulle kelpaa vishy tai light limut. Alkoholista on helppo kieltäytyä, koska se ei ole kuulunut tapoihini ennenkään.