31. joulukuuta

Aamiainen
3 pekonifilettä
2 paistettua kananmunaa
paistettu tomaatti
hieman herkkusieniä
vihreää teetä + makeutusainetta

Eilen taisin syödä illalla liian vähän, koska yöllä heräsin nälkäisenä. Väsymykseltä en kuitenkaan jaksanut nousta syömään ja aamiaisen söin tavalliseen aikaan (klo 10). Eiliseen aamupalaan verrattuna yksi kananmuna enemmän.

Positiivinen huomio: mahduin tänään hyvin mekkoon, joka puristi ilkeästi jouluaattona! Ainakin siis nestettä poistunut kehosta, kun ei enää niin turvota.

Lounas
lihapullia
*(paistijauhelihaa, kermaviiliä, kuivattuja yrttejä, paprikamaustetta, valkosipulia ja yrittisuolaa)
valkosipuliseosta
*crem frecheä, maustamatonta tuorejuustoa, tuoretta persiljaa, valkosipulia
herkkusieni-kesäkurpitsa-sipuli paistosta
*maustettu kuivatuilla yrteillä, paistettu oliiviöljyssä
salaattia, tomaattia, kurkkua, rucolaa, salaattisipulia, parmesan-juustoa sekä
oliiviöljy-viinietikkakastiketta, ripaus sitruunaa
aurinkokuivattuja tomaatteja
yrttimarinoituja oliiveja ja valkosipulia

Oikea herkuttelijan lounas vuoden viimeisen päivän kunniaksi! Lihapullista tuli näin tehtynä valtavan hyviä, perhekin tykkäsi :) Kylläinen olo, mutta eipä ollenkaan käynnyt väsyttämään vaikka aika ison annoksen ruokaa nautinnolla söinkin.

Uudenvuoden aaton herkkulautanen
nakkeja
brietä +pestokastiketta
kuminajuustoa
luumutomaatteja
kukkakaalia
porkkanoita
valkospulidippiä
marinoituja oliiveja ja valkosipulia
aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
jaffa lightia

Tomaattien syömistä vähän mietin, että tuleeko liikaa hiilareita mutta en voinnut vastustaa niitä! Syön yleensäkin paljon tomaattia ja odotan innolla kevään "oikeita" suomalaisia tomskuja, nuo talvella kasvatetut eivät ole mistään kotoisin! Espanjalaiset ei vedä vertoja kotimaisille.

Oikein hyvää herkuttelua oli juhla-illaksi, en koe että jäisin mistään paitsi nyt vaikka en sokeria ja tärkkelystä syökään. Normaalisti olisi varmana tullut syötyä perunasalaattia, patonkia ja sipsejä ja nuo yllämainitut olisi olleet lisukkeena. Ja arvatenkin olo olisi ollut hyvin ähky, nyt vain kylläinen ja todella energinen.

Vaa'alla kävin taas vaihteeksi: 56,5kg näytti illalla kaiken tämän mässäilyn... eikun harkitun herkuttelun päätteeksi. Kilo siis vähemmän eli ainakin on nestettä poistunut.